327 Ihab Imram Alsouse

Ikä: 33
Numero: 327
Kaupunginosa: Kalajärvi

Olen Ihab Imran Alsouse 33v,/Poliitikko/Espoon kaupungin kunnanvaltuuston ehdokas/Kesällä 2021. Espoon Sosialidemokraattinen yhdistys ry/Sdp. Vaaleihin pyrkimisen tavoitteet- Tärkeitä teemoja on mm. maahanmuuttajien potentiaalin valjastaminen, perheiden ja nuorten kokonaisvaltainen tukeminen, asumispolitiikka ja joukkokkoliikenne.

Maahanmuuttajien potentiaalin valjastaminen.

Maahanmuuttajien potentiaalin valjastaminen-Maahanmuuttajilla, jotka asuvat Espoon kaupungissa, on paljon annettavaa Suomelle ja Espoolle. Heillä on erilaista tietoa ja taitoa. Meidän on työskenneltävä sellaisten ohjelmien parissa, jotka ohjaavat ja auttavat käyttämään maahanmuuttajien taitoja kaupungin hyödyksi.

Perheiden ja nuorten kokonaisvaltainen tukeminen.

Perheiden ja nuorten kokonaisvaltainen tukeminen- Huomio tulevaan sukupolveen ja nuoriin. Työ ilmaisten harrastusten, aktiviteettien ja projektien tarjoamiseksi lapsille ja nuorille on osa tavoitteita. Tältä osin meidän on myös pyrittävä edistämään talouslukutaitoa sekä kannustamaan nuorten investointia. Myös perhevalmennus ja vanhempien tukeminen ovat osa päätavoitteita.

Asumispolitiikka ja joukkokkoliikenne.

Asumispolitiikka ja joukkokkoliikenne-Parempi liikenteen suunnittelu ja kehittäminen. Työskentely etsimällä ratkaisuja liikenteen puutteen ongelmaan Espoon kaupungin syrjäisemmillä alueilla. Parantaa asumispolitiikkaa. Työtä asumisongelmien ratkaisemiseksi ja käytäntöjen parantamiseksi. Tavallisten perheiden huomioon otto.