308 Maria Guzenina

Ikä: 52
Numero: 308
Kaupunginosa: Matinkylä

Meneillään on 17. vuoteni politiikassa, neljäs kauteni eduskunnassa, ja haen nyt viidennelle kaudelle Espoon valtuustoon. Nämä vuodet ovat vain vahvistaneet yhteiskunnallista kutsumustani. Aito vaikuttaminen vaatii sinnikkyyttä, uutteruutta ja pitkäjänteisyyttä.

Minulle tärkeää

Hyvinvointi syntyy kokonaisuudesta

Poliittisen työni kivijalka on aina ollut laadun turvaaminen terveyspalveluihin, varhaiskasvatukseen, opetukseen, vanhuspalveluihin ja lastensuojeluun. Turvallinen ja viihtyisä ympäristö, lähiluonto ja harrastusmahdollisuudet kuuluvat kaikille. Nämä ovat mitä suuremmissa määrin ihmisoikeuskysymyksiä ja kestävän yhteiskunnan edellytyksiä.

Muuttuvan maailman haasteisiin vastaaminen

Päätöksenteon pitää elää ajassa ja kyetä vastaamaan yhteiskunnan ja maailman haasteisiin. Ilmastonmuutoksen torjunta, luonnon monimuotoisuuden turvaaminen ja sosiaalisesti kestävästä kehityksestä huolehtiminen ovat työtä tulevien polvien hyväksi.

Kestävää tulevaisuutta rakennetaan yhteistyöllä

Meidän poliitikkojen on aina muistettava puolustaa kaikessa päätöksenteossa yhteiskuntamme heikoimmassa asemassa olevia. Omaa työtäni haluan tehdä ihmisiä kuunnellen ja yhteistyöhakuisesti muiden päättäjien kanssa.